Den største sommerleiren på mange år
 
Framfylkingen - Kristian Fjellanger 08/05/2007
 
Framfylkingen sin sommerleir i 2007, ser ut til å bli den største sommerleiren i organisasjonen på mange år. Programmet er spekket med spennende og lærerike aktiviteter, og Lunde Leirsted med sin perfekte beliggenhet gir en best mulig ramme.

- Allerede er det over 250 påmeldte til årets sommerleir og påmeldingene tikker stadig inn sier en svært fornøyd Landssekretær Gro Tvedt Anderssen. 

- At vi har så mange påmeldte over en måned før påmeldingsfristen går ut, hadde jeg ikke trodd fortsetter hun.


 
I arbeidsgruppen som jobber med å arrangere årets leir er det nå en hektisk aktivitet.
 
– Vi ønsker å ha et best mulig programtilbud med mye spennende, men som også er åpent for at deltakerne selv kan bruke sin kompetanse til å arrangere egne aktiviteter sier Tvedt Anderssen.


Usynlig teater, baking og Robinson 
Har du noensinne opplevd en situasjon som virket merkelig på en måte du ikke kunne forklare. En hendelse der du bare måtte stirre – kanskje du har vært med på usynlig teater? Usynlig teater er en teateropplevelse som oppsøker deg og du blir fort en del av handlingen. I løpet av det ukeslange teaterkurset under sommerleiren skal deltakerne blant annet lære om usynlig teater, teatersport og klovning.

En av de tingene som mange av deltakerne fra jubileumsleiren i 2004 husker, er Robinsonkampene. Å delta i en Robinsonekspedisjon er også en av tingene som står på programmet for årets sommerleir. Dersom du liker å bake kan du få gjøre dette hver dag. Kjøkkenet på Lunde Leirsted er flott med godt utstyr – og er ypperlig egnet til å utvikle sine egne evner innenfor konditorfaget. 

Ikke bare trøste og bære – men også høste og lære
Foreldre og andre voksne som er på sommerleieren er ikke bare med på leir for å kunne trøste og passe på lommepenger. Det kommer til å bli et relativt omfattende seminarprogram der man kan ta til deg ny kunnskap og inspirasjon.


 
– Programtilbudet på leiren skal være spennende for alle generasjoner, vi er til for hele familien med store og små sier Tvedt Anderssen. Seminar som man arbeider med er blant annet Midtøsten, Trygg! og etisk handel. Et fullstendig program blir lagt ut på www.framfylkingen.no rundt 15.mai. Påmeldingsfristen går ut 15.juni. Det er begrenset med plasser. 

Internasjonalt preg 
På årets sommerleir kommer en stor delegasjon fra England, som helt klart vil sette sitt preg på leiren. Internasjonale deltakere kommer det og fra Finland og ikke minst fra Senegal. Aktivitetene på leiren kommer til å avspeile den internasjonale deltakelse, og flere av programpostene vil foregå både på norsk/engelsk/fransk. Flere av de internasjonale deltakerne vil holde kurs og seminarer.

- Ta med deg en venn, en fetter, eller bestemor og kom på sommerleir, jeg garanterer at dette blir gode sommerdager avslutter Gro Tvedt Anderssen. 

 
 
[ Tilbake ]
 
 
     
DigiMedia